...

joi, 15 aprilie 2010

Hackerii romani lovesc din nou

Hackerii români lovesc din nou. De data aceasta, ţintele au fost două site-uri ale renumitei publicaţii britanice “The Telegraph”.

În cursul zilei de ieri, 14 aprilie, două sub-domenii ale site-ului Telegraph.co.uk au fost atacate şi distruse de un grup de hackeri din România, care se intitulează “Securitatea Naţională Română” (“Romanian National Security” - R.N.S.)

Cele două site-uri aferente organizaţiei media “The Telegraph” vizate de atacurile informaţionale sunt shortbreaks.telegraph.co.uk şi wine-and-dine.telegraph.co.uk.

Hackerii au lăsat un mesaj scris în limba română pe care îl puteţi observa în imaginea următoare:
[Image: 56558-0-romanian_national_security_the_telegraph.jpg]
Ca mesaj final, hackerii au scris în limba engleză “Ghiciţi ce, ţiganii nu sunt români, cretinilor” (“Guess what, gypsies aren’t Romanians, morons”).

Romanian National Security este o organizaţie necunoscută până acum (sau aşa se spune), dar care sugerează că acesta este doar începutul unor atacuri similar.

Potrivit site-ului thinq.co.uk, aversiunea grupului de hackeri a fost alimentată şi de prezentatorul emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, şi de atitudinea acestuia faţă de români.

În loc să prezinte materialele publicaţiei “Short Breaks”, ce aparţine organizaţiei media “The Telegraph”, pe site-ul shortbreaks.telegraph.co.uk a fost postat un link către un videclip de pe Youtube, care descrie cum au denigrat BBC-ul şi emisiunea Top Gear imaginea României.

Informatie preluata de pe Adevarul.it

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!