...

vineri, 16 aprilie 2010

G Data TotalCare 2011 Beta

Generatia de Securitate 2011 este pregatita sa isi uimeasca utilizatorii cu noile sale caracteristici. Detectia virusilor si timpul de reactie extrem de rapide in momentul aparitiei unei noi amenintari sunt trasaturile care fac ca G Data sa ocupe un loc de cinste in materie de calitate. Metodele de detectie proactiva integrate in Generatia 2011, precum blocarea comportamentelor (nocive), ofera computerelor o protectie rapida impotriva virusilor necunoscuti, nemailasandu-le infractorilor cibernetici nici cea mai mica sansa de reusita.

O interfata intuitiva care face din operare o joaca de copii

G Data 2011 poate fi utilizat fara nicio problema atat de catre un incepator, cat si de catre o persoana cu experienta. Noua interfata care permite operarea “printr-un click” ofera acces instant la cele mai importante setari, precum ultimele setari ale statutului de securitate sau setarile de securitate stabilite, precum conceptul uimitor de navigare foarte rapida.

Upgrade-uri gratuite incluse

Generatia 2011 va putea fi achizitionata din luna iunie in Romania prin intermediul IT Sistem Services. Cumparatorii versiunilor anterioare se pot bucura de alegerea facuta: toti clientii G Data pot sa isi upgradeze licenta pentru versiunea G Data 2011 gratis.

Inovatiile pe care le aduce generatia 2011 a G Data:

  • Noua tehnologie “cloud”
  • Blocare optimizata a comportamentelor nocive
  • Interfata pentru utilizatori de tip “un singur click”
  • Tehnologie optimizata de autoinvatare de tip “fingerprinting”
  • Control cont al utilizatorului de tip “prietenos”
  • Cea mai noua tehnologie DoubleScan

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!