...

miercuri, 29 septembrie 2010

Windows Photo Viewer - Alternative

Daca nu va place Windows Photo Viewer, doriti ceva cu mai multe optiuni, sau pur si simplu doriti sa experimentati ceva nou, o puteti face cu aceste 10 alternative ale Windows Photo Viewer. Aveti mai jos lista cu aceste alternative si cateva informatii despre program(descriere).



1. ACDSee Photo Manager

ACDSee este solutia perfecta pentru cei care doresc sa vizualizeze, sa organizeze, sa gaseasca si sa partajeze rapid imagini. Produsul foloseste cuvinte cheie, categorii si propriul sistem Windows pentru a localiza imaginea dorita. Corecteaza si imbunatateste cu usurinta fotografiile imperfecte. Partajati fotografiile preferate via email, incarcati-le pe albumul dumneavoastra online si realizati printuri de calitate superioara.

ACDSee Photo Manager - [Trial Download] (30 zile)



2. Irfanview

IrfanView este un vizualizator de imagine freeware excelent, care oferă cele mai importante caracteristici: browser, slide show şi editare. În plus faţă de suportul pentru peste 60 de formate grafice, audio şi video, pot fi vizualizate şi GIF-urile animate. Acest software gratuit integrează un convertor, procesare de imagine şi o funcţie pentru controlul scanării. Un program simplu dar care inglobeaza o multitudine de functii de invidiat. Poate fi folosit si ca un soft de prelucrare a pozelor.


Irfanview - [Free Download]



3. Picasa 3

Picasa este o aplicatie care va ajuta sa gasiti, editati si sa publicati pozele de pe PC-ul vostru. De ficare data cand deschideti Picasa, va localiza toate imaginile (chiar si cele de care ati uitat), si le va organiza in albume dupa criterii ca nume folder, data. Va permite sa creati abume noi, si sa le reorganizati asa cum doriti.

De asemenea va permite sa efectuati editari simple, prin cateva click-uri; puteti foarte usor sa creati CD-uri cadou, sa le publicati in albume pe web, sau chiar in blogul vostru.
De cand a aparut versiunea 3, Picassa va ofera o alternativa la Windows Picture & Fax Viewer si anume Picassa Photo Viewer, care chiar e mai performanta, are cam aceleasi functii si se misca mai repede.
In plus va arata si thumbnails, si daca aveti cursorul asupra acestora si rotiti din scroll, veti naviga prin imaginile din acelasi director, daca duceti cursorul deasupra imaginii si miscati din scroll va face zoom in imaginea curenta.

Picasa 3 - [Free Download]



4. XnView

XnView este un software gratuit care vă permite să vizionaţi şi să convertiţi fişiere grafice. Este foarte rapid şi uşor de utilizat. Dar mult mai important este că oferă suport pentru peste 500 de formate grafice. Cu XnView puteţi viziona, procesa şi converti imagini. XnView recunoaşte peste 500 de formate diferite şi le poate converti apoi în alte formate, precum GIF, BMP, JPG, PNG, multi page TIFF.
Un foarte bun manager de fotografii (în adevăratul sens al cuvântului), gratuit pentru uz personal, este XnView. Acesta recunoaşte un număr mare formate grafice şi oferă mai multe criterii de organizare a fotografiilor. Nu lipsesc nici funcţii de editare precum rotire, redimensionare, crop, ajustarea luminozităţii şi a contrastului (automată şi manuală), aplicarea diverselor filtre pentru stilizarea imaginilor sau conversia şi redenumirea multiplă.

XnView - [Free Download]



5. FastStone Image Viewer


FastStone Image Viewer este un foarte rapid si usor browser si editor de imagini digitale complet gratuit oferit de renumita companie "FastStone" pentru home-useri.

FastStone este un program de vizualizat imagini foarte rapid si usor de folosit. Printre functiile integrate amintim: navigator imagini, manager albume, corectie ochi rosi, trimitere email, redimensionare, incadrare imagini si corectii avansate de culoare. 
Suporta cele mai importante formate de imagine dintre care: BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO and TGA. Afiseaza in stanga "arborele" de directoare si in dreapta fisierele de imagini in diferite formate inclusiv thumbs-uri. Permite corectii de baza ale imaginilor, rotire, redimensionare, crop, eliminare ochi rosii, slideshow, scalare si trimitere imagini pe email, etc.
Pe langa toate acestea dispune de o functie interesanta si foarte utila de comparare a imaginilor.

FastStone Image Viewer - [Free Download]

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!