...

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Messu` si Massurile v2


Am mai vorbit mai demult despre acest subiect, dar vad ca lumea tot crede in asa ceva...Fratilor cititi cu atentie acest articol si nu mai credeti in toate porcariile primite pe messenger! (Articolul in care am mai vorbit despre acest subiect nu mai poate fi vizionat din cauza ultimei actualizari a blogului...)


Am primit acum cateva minute un mass, ce scria in acel mass? aveti mai jos exact mass-ul primit:

"De pe 20 septembrie YahooMessenger va fi inchis. Ei vor sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell& aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge, va anunt personal (scz de mass)"

Sa incepem sa discutam despre acest mass:

  • In primul rand data: 20 septembrie, suntem deja in 25 septembrie 2010;
  • In al 2-lea rand cititi atent mesajul! Directorul Yahoo are o varsta si nu foloseste el intr-un mesaj cuvinte precum: "anuntz", "dak", "totzi", "shti";
  • Iar in al 3-lea si ultimul rand Yahoo NU va renunta NICIODATA la Messenger! De ce? Pentru ca nu are un motiv anume, si pentru ca este foarte folosit! 
Concluzia:
  • Nu mai credeti toate astea pentru ca sunt numai si numai minciuni! Niste porcarii pornite de la niste copii care nu au ce face si se apuca de scris asemenea massuri. 
  • Singurul motiv pentru care Yahoo ar inchide Messengerul este ca sunt prea multi prosti(scuzati expresia) care fac asemenea massuri.

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!