...

duminică, 22 ianuarie 2012

Device Doctor - Upgradeaza-ti driverele

Device Doctor este unul dintre putinele programe care gaseste automat driverele necesare pentru PC-ul nostru, si le upgradeaza pe cele care au nevoie. Prin mentinerea driverelor upgradate la timp se mareste timpul de transfer al datelor intre componentele hardware si interfata PC-ului (Windows-ul), deci se mareste viteza de rulare a PC-ului.


Device Doctor este numai bun pentru persoanele care nu isi cunosc driverele calculatorului sau CD-urile care insoteste calculatorul la achizitionare au fost deteriorate sau pierdute.

In primul rand descarcati si instalati Device Doctor: 
http://www.devicedoctor.com/files/DeviceDoctor_Bundle.exe
O sa sar peste partea cu instalatul pentru ca nu este cine stie ce greutate.


Dupa ce a fost instalat apasam pe butonul "Begin Scan" si asteptam cateva secunde pentru a se termina scanarea. Dupa ce s-a terminat de scanat selectam pe driverul caruia dorim sa-i facem update sau sa-l instalam (Sageata nr.1) si apasam pe butonul "Download driver" (Sageata nr.2).

Dupa ce apasam pe "Download driver" o sa fim redirectionati catre site-ul celor de la Device Doctor, mai exact catre pagina de unde putem descarca driverul de care avem nevoie. Apasam pe "Download Driver Installer" si asteptam ca download-ul sa inceapa.


Driverele se vor descarca sub forma de arhiva, deci avem nevoie de WinRar sau 7zip pentru a dezarhiva driverul. Dupa dezarhivare cautam in folder un fisier numit in general "Setup.exe", dupa care urmeaza instalarea, care nu mai este cazul sa o detaliez.


Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!