...

luni, 23 ianuarie 2012

Comodo Dragon - Cel mai bun browser



De multe ori cand imi "omor" timpul liber rasfoind diverse site-uri si click-uind pe paginile acestora am ocazia sa dau peste aceeasi intrebare banala: "Care e cel mai bun?". In cazul nostru vorbim despre un browser. Cititi ceea ce urmeaza si o sa vedeti de ce Comodo Dragon este cel mai bun.

Sa incepem cu inceputul:
Comodo Dragon este un browser web gratuit oferit de Comodo Group. El are la baza proiectul "Chromium", cel pe care il are si Google Chrome. Pentru ca are aceeasi baza o sa observam o asemanare foarte mare intre Comodo Dragon si Google Chrome, atat la aspect cat si la meniurile cu setari (aproape identice).

Un browser web nu este browser daca nu poate fi "impopotonat" cu diverse addon-uri sau plugin-uri (numite deseori extensii) si sa nu uitam si de dizain (tema), iar acum o sa ma intorc din nou la originile acestui browser, adica proiectul "Chromium". Mai pe scurt si fara nici o alta paranteza, orice extensie/tema merge pe Google Chrome merge si pe Comodo Dragon. 

Ce face acest browser diferit si mai superior fata de celelalte browsere este viteza de accesare a paginilor web(aproape instantaneu) si securitatea avansata oferita de Comodo Group. Inca un motiv care il face mai superior este consumul redus de memorie in comparatie cu alte browsere, cum ar fi Google Chrome (care are la baza acelasi proiect), Firefox, Opera etc.

Am testat acest browser (Comodo Dragon, caci despre el vorbim) cu aproximativ 10 tab-uri, ce contineau site-uri diferite (youtubebloggercomodo.comfacebookyahoo, emag, toptenreviews, google+, wikipedia si nu in cele din urma ParadoXs24) si pot sa spun ca am fost foarte multumit de consumul de resurse, si mentionez ca nu am avut nici un moment in care sa se blocheze si nu mi-a dat nici un fel de eroare in timp ce click-uiam pe ici si colo avand toate aceste tab-uri deschise.

C-am asa arata Comodo Dragon :
(Click pe imagine pentru a se mari!!)

Cerinte de sistem:
  • Windows 7 / Vista / XP
  • 128 MB RAM
  • 40 MB spatiu pe Disk

Conform "toptenreviews.com" clasamentul celor mai bune browsere arata cam asa:


Acum sigur va intrebati de ce nu apare si Comodo Dragon in acel clasament daca tot este atat de bun?!...Raspunsul fiind: Nu apare in clasament pentru ca nu este la fel de cunoscut ca Firefox, Chrome, Opera etc., deci nu este foarte folosit.

Prin urmare Comodo Dragon este cel mai bun browser, cel putin din punctul meu de vedere. Acum voua nu va mai ramane decat sa-l descarcati si sa-l testati....Astept parerile voastre despre acest browser aici.

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!