...

joi, 10 februarie 2011

Startup Defender v2.8

Startup Defender este un program minimalist localizat în bara de unelte a sistemului Windows și care monitorizează în timp real locațiile de start up ale PC-ului dvs. pentru a împiedica programele să pornească automat fără voia dvs. Dacă un program încearcă să pornească automat, Startup Defender va deschide o fereastră întrebându-vă dacă acelui program îi este permis să pornească automat cu Windows-ul.

Deasemenea, puteţi seta programele care să ruleze automat sau nu la pornirea computerului. Dacă este un program de care nu sunteţi sigur, îl puteţi căuta pe Google pentru a vedea dacă este necesar sau poate chiar periculos şi astfel puteţi alege dacă doriţi să-l rulaţi la pornirea computerului sau nu. Puteţi selecta funcţia autoblocare pentru programele supărătoare care încearcă în mod repetat să se seteze pe modul autopornire o dată cu Windows-ul pentru ca Startup Defender să le oprească fără să vă mai deranjeze. Iar acum puteţi vedea toate procesele active şi serviciile la un loc şi nu să le porniţi/opriţi selectiv una câte una.



ParadoXs24 iti ofera aceasta aplicatie full. Tot ce trebuie sa faci e sa o descarci, sa o instalezi si sa introducii datele din serial.txt in program.

Pentru a descarca aplicatia faceti click aici si sa alegeti unul din siteurile de unde il puteti descarca.

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!