...

sâmbătă, 19 februarie 2011

Chrome 10 beta a intrat in viteza a 6-a


Dupa ce Mozilla FireFox a lansat versiunea 4 (beta) acum a venit randul adversarului sau, Google Chrome sa lanseze o noua versiune.

Ne-am obisnuit deja cu lansarea regulata a noilor versiuni Google Chrome intr-un ritm foarte accelerat. Daca la ultimile versiuni (8 si 9 in special) nu au venit cu aproape nimic ce sa ne atraga atentia la nivel de facilitati si viteza, situatia s-a schimbat acum. Chrome 10 a fost urcat pe canalul Chrome Beta. Noua versiune vine cu facilitati noi si imbunatatiri printre care cele mai importante sunt sincronizarea parolelor, accelerarea video prin GPU, setari noi ale tab-urilor. Totusi, aceasta versiune surprinde din nou abuzand de unul din cuvintele ce caracterizeaza browserul de la Google si cu care s-a consacrat de-a lungul timpului – viteza. 
Chrome 10 foloseste ultima versiune a motorului V8, denumit “Crankshaft”. In comunicatul de presa oficial, acestia sustin ca noua versiune a browserului vine cu imbunatatiri de viteza de peste 65% fata de varianta stabila, date confirmate printr-un benchmark al motorului V8. Imaginea de mai jos arata o imbunatatire a performantelor impresionanta fata de variantele precedente. Mai multe detalii aici.



Puteti descarca de aici: Google Chrome 10 beta.
Sursa: WorldIT

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!