...

joi, 12 august 2010

Eminem - Un nou record!

In acest articol vom prezenta detalii despre viata celui mai bun rapper din istorie EMINEM.

Incepem cu inceputul, numele real al lui EMINEM, este MARSHALL BRUCE MATHERS III nascut in Detroit pe 17 octombrie 1972. Eminem considerat cel mai mare rapper din istorie are la activ 11 albume dintre care 2 cu propria trupa “D12”.

Eminem a lansat primul album in anul 1996 intitulat “INFINITE”.A fost primul lui album, un album care nu era oficial, dar un album de o calitate foarte buna. Insa marea lovitura a lui EMINEM a venit in 1999 cand a lansat primul album oficial numit “SLIM SHADY LP” album lansat cu ajutorul lui DR.DRE. Albumul SLIM SHADY LP este considerat de multi critici cel mai bun album al lui EMINEM din cariera avand melodii extreme de cunoscute care raman in top si acum dupa 11 ani, precum ”My name is” “Just don’t give a fuck” sau “Role model”.

Eminem nu se opreste aici si in 2000 lanseaza albumul “MARSHALL MATHERS LP” cel mai bine vandut album hip-hop din istorie, dupa prima saptamana ajungand la 1,76 milioane copii. Albumul este o clasica a lui EMINEM prezentand viata lui asa cum nimeni nu putea sa o imagineze. Melodiile reprezentative raman in continuare “STAN,THE WAY I AM,KILL YOU,MARSHALL MATHERS,THE REAL SLIM SHADY,KIM”, sau "BITCH PLEASE" melodie in care au mai cantat x-zibit,dr.dre,snop doog.

In 2001 Eminem participa alaturi de ICE CUBE, DR.DRE si SNOP DOOG in cel mai mare concert din istorie “THE UP SMOKE TOUR

In 2002 Eminem lanseaza un alt album extraordinar cu un impact foarte puternic la public “THE EMINEM SHOW” album care in prima saptamana deja avea 1 milion de copii. A fost un album cu melodii care au marcat din nou istoria hip hopului precum. “TILL I COLLAPSE” “CLEANIN OUT MY CLOSET” “WHITE AMERICA” sau “SING FOR THE MOMENT”.Tot in 2002 Eminem lanseaza si filmul despre propria sa viata intitulat “8 mile” film cu care castiga si un premiu oscar pentru cea mai buna coloana sonora.

In anul 2004 Eminem lanseaza albumul “ENCORE”,album in care il “distruge” pe Bush intr-o melodie “Mosh”, isi arata disrespectul la adresa lui Michael Jackson in melodia “Just lose it”. A fost un album foarte bun al lui Eminem in 2004, insa a trebuit sa suporte consecintele. A fost anchetat de politie, datorita melodiilor “WE AS AMERICANS” si “MOSH” melodii in care Bush era o tinta.

In anul 2005 eminem lanseaza “Curtain call” un album care continea cele mai bune melodii ale lui puse pe un singur album. Dupa acest album Eminem a luat o pauza, pana in 2009. In aceasta perioada cel mai bun prieten al sau, omul care il insotea peste tot membrul trupei D12 PROOF a murit. A fost o tragedie mare dar in 2009 Eminem se intoarce cu albumul “RELAPSE”,fiind vandute in total in toata lumea 5 milioane de copii ale albumului. Album care are melodii representative precum “WE MADE YOU”, “INSANE”, “BEAUTIFUL”, sau “BAGPIPES FROM BAGHDAD” melodie in care EMINEM o are ca tinta pe Mariah Carey. Mariah Carey a incercat sa ii “raspunda” lui EMINEM cu melodia “OBSSESED” dar EMINEM avea sa o “distruga” cu melodia “THE WARNING”.


Acum in 2010 Eminem a lansat albumul “RECOVERY” un album care contine mai multe sentimente decat celelalte de pana acum. Eminem a lansat deja 2 single-uri “NOT AFRAID” si “LOVE THE WAY YOU LIE” impreuna cu Rihanna.

In numai 2 luni de zile “NOT AFRAID” a ajuns la 73,681,225 milioane vizualizari, iar “LOVE THE WAY YOU LIE” intr-o singura saptamana ajungand la 28,809,682 milioane vizualizari (si creste), deja batand un record care nu a mai fost obtinut de nici un video pe youtube pana in prezent, acesta fiind de 6,6 milioane de vizualizari in doar 24 de ore. Recovery mai contine si alte melodii foarte bune precum “ON FIRE” sau “YOUR NEVER OVER” melodia preferata al lui EMINEM de pe album adresata lui PROOF.

Asadar EMINEM mai are in vitrina si 11 premii grammy precum si 1 premiu oscar pt cea mai buna coloana sonora. A primit premiul pentru artistul deceniului, este numit cel mai bun rapper din istorie si cel mai bun Mc al tuturor timpurilor.




Astept parerile voastre despre piesa cat si despre artist.

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!