...

marți, 29 iunie 2010

X-Setup Pro – Tweak your Windows (Gratuit)

Ai visat mereu sa ai acces la setari ascunse ale Windows-ului ? Ai dorit sa poti configura orice aspect al sistemului de operare si programelor instalate intr-un mod simplu si intuitiv?
X-Setup Pro este unul dintre cele mai complete programe de configurare a sistemului sau tweaking, cum sunt numite mai adesea.

De la optiuni de bootare pana la setari de server si hardware, setarile internetului sau ale suitei Office, X-Setup Pro iti permite sa modifici mai mult de 1500 de setari cu doar cateva click-uri. Aceasta face X-Setup Pro cel mai complet program de tip hacker/tweaker disponibil!
X-Setup Pro
Desi programul era contra cost, este oferit acum in mod GRATUIT.
Iata caracteristicile sale, ceva mai detaliat:

· Functioneaza pe toate platformele Windows 32-bits: Windows 95, Windows 98 (SE), Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows 7 si Windows 2003 Server
· X-Setup Pro este cel mai complet “hacker” disponibil: mai mult de 850 de functii ascunse pot fi controlate cu cateva click-uri (Windows, Internet Explorer, Mesageria Instant, Office, aspectul Explorer, optiuni de Server, Setarile Retelei, securitate…)


· Folosind aspectul de tip Explorer cu butoanele Back si Next, navigarea devine facila
· Este usor de utilizat: Wizard-urile disponibile te vor ajuta sa-ti modifici sistemul pas cu pas

x-setup pro tweak windows

· Avand Record Mode activat, aproape orice modificare realizata de un plug-in sau wizard sunt inregistrare intr-un fisier REG. Astfel, aceleasi modificari, odata realizate, pot fi aplicate dintr-un singur click pe sute de alte computere, fara a pierde timpul din nou si chiar fara a avea X-Setup Pro instalat.
· Daca modifici frecvent aceleasi setari, poti defini cu usurinta actiuni Favorite pentru cat de multe plug-in-uri doresti. Cu ajutorul meniului Favorites, alegi pur si simplu elementul respectiv si X-Setup Pro il activeaza automat.
· X-Setup Pro se instaleaza in doar 5 secunde si necesita doar 5MB RAM. De asemenea nu instaleaza alte aplicatii aditionale de tip “helper” care sa ruleze in background atunci cand opresti programul principal.
· Cu ajutorul functiei de Cautare poti cauta in toate plug-in-urile pentru setarile dorite.
· X-Setup Pro poate mentine un log detaliat care include toate modificarile efectuate configuratiei PC-ului tau.
· X-Setup Pro se foloseste de plugin-uri, care sunt actualizate automat.
· Poti vizualiza codul sursa al oricarui plugin direct din X-Setup Pro, pentru a te asigura ca ceea ce va face este sigur sau chiar ceea ce doreai tu.

DOWNLOAD X-Setup Pro:
http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/XSetup-Pro.shtml
Folositi urmatoarea cheie pentru inregistrare: XSA092-11TA9R-8K12YT

Articol preluat de pe Faravirusi.com


Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!