...

luni, 28 iunie 2010

Twitter vine cu un record nou - 3283 tweeturi pe secunda

In ciuda masivei actvitati pe care utilizatorii Twitter au avut-o in perioada meciurilor de la Campionatul Mondial, recordul detinut de companie a fost inregistrat in timpul finale NBA de saptamana trecuta. Acel record a fost eclipsat in apropiere de sfarsitul meciului dintre Danemarca si Japonia la Campionatul Mondial, cand au fost inregistrate 3283 de ciripituri pe secunda. Acest anunt vine la cateva zile de la depasirea recordului mondial al traficului pe Internet, in timpul meciului jucat de SUA.

Aceste cifre au venit direct de la Twitter. Recordul precedent, de 3085 de mesaje pe secunda, a fost inregistrat pe 17 iunie cand Los Angeles Lakers au castigat peste Boston Celtics.

Ambele recorduri sunt incredibil de mari, avand in vedere ca activitatea normala a retelei sociale de microblogging este de 750 de tweeturi pe secunda. In timpul meciului dintre Japonia si Danemarca cresterea a fost de 438%. Aceasta informatie ne poate ajuta oarecum sa intelegem motivele numeroaselor downtime-uri inregistrate de Twitter in ultima perioada.

De subliniat este faptul ca inca mai exista meciuri de jucat in Campionatul Mondial ceea ce inseamna ca vom auzi noi recorduri depasite in viitoarele zile.


Articol preluat de pe worldit.info

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!