...

vineri, 16 decembrie 2011

Facebook: Timeline

Cea mai asteptata schimbare a Facebook este acum disponibila pentru toti utilizatorii, asa ca trebuie sa te pregatesti intens pentru a te descurca cu succes cu noua infatisare.
 
Timeline (cu o posibila traducere in romana drept “linia timpului”) practic te duce in trecut – afiseaza toata activitatea pe care ai avut-o pe reteaua de socializare, de la prima logare si pana in prezent.
Intreaga istorie a unui utilizator poate fi accesata printr-un singur click, insa acest lucru poate avea si dezavantaje.

Poate ca, la un moment dat, ai impartasit ganduri sau fotografii de care nu mai esti mandru, asa ca nu ai vrea sa vada toata lumea postarile vechi. Partea buna este ca poti sa faci modificarile dorite in Timeline, partea proasta este ca poti face aceste modificari numai in primele sapte zile de la introducerea noii optiuni, dupa care Timeline devine permanent.

Cum poti sa activezi Timeline?
Exista trei modalitati pentru a face acest lucru:
  • fie astepti pana Facebook iti trimite o notificare ca a aparut Timeline si il poti incerca, 
  • fie intri pe pagina de Facebook a Timeline si il activezi, dand clic butonului "Get It Now". Cei care nu isi doresc noul produs pe pagina pot activa opţiunea "Hide from Timeline".
  • fie astepti pana ce profilul tau intra automat pe Timeline. 
In orice situatie, ai la dispozitie sapte zile pentru a modifica profilul inainte sa fie vizibil sub noua infatisare.

De acum inainte, va exista si o fotografie de “coperta” a profilului tau, fotografie pe care o poti alege la inceput. Poza va fi primul lucru pe care il vad alti utilizatori in momentul in care intra pe profilul tau, asa ca trebuie sa te gandesti bine ce fotografie alegi, mai ales ca nu poate fi setata pe modul “privat” ca sa fie ferita de ochi straini.

Am si eu de ceva timp activat acest Timeline, e greu la inceput pana va obisnuiti, in rest este totul OK. 

 Preluat de pe: ghimpele.ro

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!