...

luni, 24 octombrie 2011

Wondershare Time Freeze 2.0 – licenta GRATUITA

Ce este Wondershare Time Freeze 2.0?  Un program care iti "ingheata" sistemul (setarile si fisierele sistemului de operare etc.).

Ce inseamna asta? Atunci cand activezi programul, acesta va retine tot ce exista pe partitia protejata in acel moment (C:\\) si orice modificare ulterioara: registry, fisiere, servicii, etc. vor fi indepartate dupa restart.

Cu alte cuvinte, poti rula orice fisier doresti, chiar si virusi in mod intentionat (desi nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva), iar dupa restart PC-ul va fi perfect functional, la starea dinaintea rularii acelor fisiere periculoase.
Totusi, trebuie tinut cont si de aspectul pierderii fisierelor personale create, salvate, modificate in perioada cat este activ soft-ul de tip “time freezing”. Iar pentru asta programul Time Freeze de la Wondershare are comportament diferentiat fata de folderele definite de utilizator: unele sunt readuse la starea initiala dupa restart, altele raman modificate.


Putem spune ca ceea ce face Time Freeze este crearea unui sistem virtual, in care vor rula aplicatiile si se vor deschide documentele, pozele, etc, iar la restart vor dispare toate modificarile efectuate de la activare.
Pentru activarea protectiei mutati slider-ul din tab-ul “System Protection” pe ON.

Am testat si eu programul pentru o perioada de timp, aproximativ o saptamana si se comporta foarte bine. Totusi pentru a functiona corect trebuiesc facute cateva setari simple.

Navigati in tab-ul “Settings” si bifati:
- Enable Protection when Windows starts up
- Protect the boot sector of the primary hard drive when protection is enabled
- Enable Protection when Windows starts up
La final apasati “Apply settings“.


Printr-o promotie speciala, puteti obtine GRATUIT acest program pe site-ul producatorului, la adresa:
http://www.wondershare.com/store/giveaway-of-the-day/cm.html


Multumiri celor de la faravirusi pentru anumite informatii.

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!