...

luni, 24 octombrie 2011

Windows 7 - Cel mai folosit sistem de operare

Windows 7 este cel mai folosit sistem de operare din lume , după un raport întocmit de StatCounter pentru luna octombrie .


Conform graficului de mai sus, observați că Windows 7 a depășit în luna octombrie a acestui an Windows-ul XP, care este într-o continuă decădere.

"Windows 7 ocupă 40,17% din piață , urmat îndeaproape de Windows XP cu 38,72%. Se estimează că până la sfârșitul anului 2011, aproape 635 milioane de PC-uri vor rula Windows 7. Sistemul de operare Windows 7 a venit după ce Vista a dezamăgit utilizatorii , fapt care a determinat Microsoft să vină repede cu un nou produs. Astfel, Microsoft a îndeplinit cu succes obiectivul stabilit , Windows 7 dovedindu-se un mare succes, în prezent fiind vândute peste 450 milioane de licențe (în fiecare secundă se vând 10 licențe Windows 7). Deși viitorul sistem de operare Windows 8 va fi lansat peste nu foarte mult timp (2012), Microsoft nu pare să acorde deocamdată prea multă atenție promovării lui. Grija celor de la Microsoft este în acest moment să facă utilizatorii de Windows XP să migreze spre Windows 7."

După părerea mea Windows 7 este într-adevăr cel mai bun (până la momentul actual). Utilizez și recomand acest sistem de operare, care își merită fiecare bănuț.

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!