...

duminică, 16 mai 2010

Auslogics Disk Defrag - Defragmentarea Hardului

Defragmentarea hardului este una din cele mai importante procese prin care se ajuta calculatorul sa functioneze la un randament optim. Pentru a realiza acest proces avem nevoie de un program, sau pur si simplu de utilitatea inclusa de sistemul operativ Windows pe care o putem invoca direct din proprietatile partitiei.

Windows: Disk Defragmenter: My Computer -> click dreapta pe una dintre partitii -> Properties -> Tools -> Defragment New -> si aici apasati pe butonul Defragment.


Daca doriti o defragmentare mult mai precisa, puteti opta pentru folosirea unui program specific. Daca nu stiti ce program sa alegeti, eu va recomand Auslogics Disk Defrag.



Auslogics Disk Defrag este un program gratuit, compatibil cu toate sistemele operative Windows, atat cele de 32 cat si cele de 64 bits. In functie de starea partitiei care va fi supusa la defragmentare, programul poate intarzia mai mult sau mai putin pentru a realiza procesul. Oricare ar fi cazul dumneavoastra, puteti fi convinsi ca acesta a fost realizat cu precizie, de un din cele mai bune programe de acest gen disponbile in momentul de fata.


Descarcati Auslogics Disk Defrag!

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!