...

luni, 6 februarie 2012

Anonymous ataca - Utilizatorii de torrente razbunati

Baietii de la Anonymous au reusit sa bata autoritatiile cu propriile lor arme. 


Mai exact Anonymous au reusit sa intercepteze discutii intre FBI si Scotland Yard pe tema masurilor care trebuie luate impotriva hackerilor. Dialogul a fost publicat de un membru al cunoscutului grup de pirati cibernetici pe YouTube.

Conversatia dintre FBI si Scotland Yard a cuprins informatii despre cazurile in derulare, inclusiv despre arestarea unui copil de 15 ani care a hack-uit site-ul scolii. 

Hackerul de la Anonymous a reusit sa asculte conversatia dupa ce a accesat un email al FBI-ului in care se ofereau detalii referitoare la discutie. El a postat pe net chiar si continutul acestui mesaj.

Pe contul de Twitter AnonymousIRC, un hacker a scris: "Cei de la FBI ar putea fi curiosi sa stie cum reusim sa citim deja de ceva vreme discutiile lor interne".

Agentii n-au avut de ales si au recunoscut faptul ca hackerii de la Anonymous au interceptat apelul telefonic confidential si au precizat ca se vor lua masuri impotriva celor vinovati. "Informatiile le erau destinate strict fortelor de ordine si au fost obtinute ilegal. O investigatie este in derulare pentru identificarea si tragerea la raspundere a celor vinovati", a declarat un purtator de cuvant de la FBI.

Iata convorbirea:



Sursa: yoda.ro

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!