...

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Scaneaza-ti calculatorul de virusi online

Pentru o verificare sumara a infectiei un calculator este necesara o scanare rapida care se poate face cu ustensile antivirus online. Insa aceste scanari online nu vor putea inlocui un antivirus care scaneaza in mod real. De obicei, aceste ustensile sunt bune numai ca sa poti vedea cu ce fel de malware este infectat calculatorul, pentru ca apoi sa poti cauta solutii online antivirus, precum ustensilele specializate pe anumiti virusi care sunt oferite gratis de cei mai buni vendori de programe antivirus sau solutii complete de antivirus + antispyware.


symatec Symantec Security Check <~ Click aici

Are 2 versiuni de verificare a expunerii calculatorului tau: una de securitate si alta de virusi. Acesta aplicatie are nevoie de Internet Explorer cu versiunea mai mare de 6, Firefox cu versiunea mai mare de 1.0 sau Safari cu versiunea mai mare de 1.0. De asemenea ruleaza pe Windows 98/Me, NT4.0, 2000, XP, Vista si Macintosh.


mcafee McAfee FreeScan <~ Click aici

Acesta aplicatie are nevoie obligatoriu de Internet Explorer cu versiunea mai mare de 6.


Panda  ActiveScan Panda ActiveScan <~ Click aici

Acesta aplicatie functioneaza pe Internet Explorer mai mare de versiunea 6 si Firefox cu versiunea mai mare de 1.5. De asemenea trebuie sa ai pornite javascript si cookies in browser.


ESET Online Scanner ESET Online Scanner <~ Click aici

Acesta aplicatie functioneaza pe Internet Explorer cu versiunea mai mare de 6 sau prin downloadul unui mic executabil pe calculator.


a-squared Web Malware Scan a-squared Web Malware Scan <~ Click aici

Acesta aplicatie functioneaza pe Internet Explorer cu versiunea mai mare de 6 sau prin downloadul unui mic executabil pe calculator.


BitDefender Online Scanner BitDefender Online Scanner <~ Click aici

Acesta aplicatie functioneaza pe Internet Explorer cu versiunea mai mare de 6, in Firefox prin instalarea unui add-on, in Chrome prin copierea unui fisier .dll in folderul de plugin-uri al acestuia, Opera nefiind suportata.


HouseCall Trend Micro (HouseCall) <~ Click aici

Acesta aplicatie trebuie downloadata.



CA Online CA Online Threat Scanner <~ Click aici

Acesta aplicatie are nevoie obligatoriu de Internet Explorer cu versiunea mai mare de 6 si functioneaza numai pe sistemele de operare pe 32 de biti.


F-Secure F-Secure - Free Online Scanner <~ Click aici

Acesta aplicatie functioneaza pe toate versiunile de Internet Explorer, Firefox cu versiunea mai mare de 3.0, Opera 10.10, Chrome 3.0 si functioneaza numai pe sistemele de operare pe 32 de biti. Are nevoie de javascript activat si Java Runtime Environment instalat cu versiunea mai mare de 6 Update 10

Parteneri

ParadoXs24.blogspot.commuc rozsigur.info-internet mai sigur pentru copiiLink/Banner ExchangeLink/Banner Exchange
Not Romanian? Translate!